SOLLICITEER CTF CHALLENGE & QUIZ OMGEVING

Beknopte Project Beschrijving:

Doel: Het ontwikkelen van een omgeving waar de komende talenten van Onvio hun skills kunnen bewijzen! Tijdens het sollicitatie proces dient de sollicitant een assessment te doen op een kwetsbare omgeving. Deze omgeving bestaat uit een veelvoud aan kwetsbaarheden die de sollicitant dient uit te buiten. Naast de “sollicitatie challenge” moet er ook een Quiz door de sollicitant beantwoord worden. Doel van deze opdracht is om een kwetsbare omgeving te maken en een omgeving vanaf waar de Quiz afgenomen kan worden.

Locatie: Utrecht

Tijd: 6 maanden

Eigenschappen student:

Opleiding:

 • HBO/WO IT System / Network engineering
 • HBO/WO IT Software development
 • HBO/WO IT Security

Technische vaardigheden:

 • Bewezen ervaring met IT, technische security en eventueel pentesting
 • Ervaring met programmeer/script talen als Python, C#, C++, JAVA
 • Ervaring met het ontwikkelen van scripts/tools t.b.v. pentesting
 • Ervaring met netwerktechnologieën denk aan TCP, DNS, DHCP, VLAN, IP
 • Kennis van Linux/Windows client/server omgevingen
 • Ervaring met het opzetten en ontwikkelen van websites
 • Ervaring met webserver omgevingen als Apache Tomcat, IIS, NGINX

Soft skills:

 • Gestructureerde en georganiseerde manier van werken
 • Goede schrijfvaardigheden in zowel Nederlands als Engels geschrift
 • Vermogen om zelfstandig te werken aan projecten
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Houdt zich aan afspraken en stelt zich professioneel op (neemt het voortouw)
 • Is leergierig en neemt proactief acties op zich

Project Beschrijving:

Er wordt regelmatig bij Onvio gesolliciteerd. Als eerst wordt er een eerste gesprek ingeplant en daarna gaat de sollicitant een assessment doen. Dit assessment bestaat uit het uitvoeren van een webapplicatie penetratietest. De sollicitant moet zo veel mogelijk kwetsbaarheden vinden en uitgebreid rapporteren in het eindrapport. Naast dit assessment dient de sollicitant ook een Quiz te maken. Hij/zij moet een aantal IT en Security gerelateerde vragen beantwoorden. Het eindresultaat wordt naar info@onvio.nl gezonden. Als beide opdrachten zijn afgerond wordt er een meeting ingeplant waar de sollicitant zijn eindrapport kan toelichten en worden de uitkomsten van de Quiz besproken. Beide omgevingen moeten mobiel zijn dat wil zeggen dat ze flexibel op te zetten moeten zijn en er moeten ook relatief eenvoudig nieuwe kwetsbaarheden toegevoegd kunnen worden. Dit geldt ook voor de Quiz omgeving.

Wat je meeneemt:

 • Je bent analytisch aangelegd en wil een uitdagende Challenge/Quiz omgeving voor nieuwe sollicitanten opzetten
 • Je hebt kennis van het opzetten van Linux/Windows client/server omgevingen i.c.m. webserver technologieën
 • Je hebt kennis van website development en bent creatief om een leuke omgeving op te zetten
 • Je hebt ervaring met CTF’s, HackTheBox, TryHackme omgevingen en vindt het ook leuk om dit in de vrije tijd te doen
 • En met name heel veel zin en energie om de opdracht uit te voeren!

Wat je krijgt:

Je krijgt de kans om samen met een professioneel team samen te werken. Binnen Onvio staat kennis, motivatie en gedrevenheid centraal. Passie voor security is voor de medewerkers van Onvio een must! Binnen het Onvio team is er ruimte om kennis te delen en onderzoek te doen naar nieuwe technieken en tools die tijdens assessments voor klanten gebruikt kunnen worden. De werksfeer binnen het team is zeer plezierig en je zal begeleid worden door een van de Onvio professionals.

Ben jij de afstudeerder die wij zoeken?

Ben je geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig om een keer kennis te maken? Neem gerust contact op via het contactformulier, verstuur een email naar info@onvio.nl of bel +31 (0) 70 213 2533.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specialist in penetratietesten

Met ons team van medewerkers voeren wij opdrachten uit in het hele spectrum van informatiebeveiliging. Vanuit ons hoofdkantoor werken onze specialisten aan een gezamenlijk doel; het beveiligen van de gegevens van onze klanten.

Wij zijn echte vakmensen die overal vragen bij stellen en tot in den detail onderzoeken. Ervaren en gedreven met een hart voor de beveiliging van gegevens en een natuurlijke interesse naar alle technologisch gerelateerde vlakken.

Wil jij bij een jong, open en kennisintensieve organisatie werken met veel vrijheid? Als je denkt dat jij binnen ons profiel past kijk dan snel naar de vacatures of stuur een open sollicitatie!

Onvio wat voor jou?

Bij Onvio staat kennis centraal. Alles draait bij ons om het vergaren en delen van kennis, je bent continu bezig om je eigen kennis uit te breiden en bij te spijkeren. Binnen ons team leer je van elkaar en is het delen van informatie gemeengoed. Wij bieden je vanzelfsprekend de ruimte om te leren en je vakgebied in de gaten te houden.

Onvio werkt voor een diversiteit aan klanten met een breed spectrum aan opdrachten. Bij ons kom je alles tegen op het gebied van informatiebeveiliging. Onvio staat voor innovatie en dat betekent dat ons personeel creatieve en praktische oplossingen bedenkt, niet 13 in een dozijn. Wij lopen graag voorop in technologische en bijzondere vernieuwingen en verwachten dit ook van onze mensen.