Interim security specialist

Onvio biedt ervaren cyber security specialisten gespecialiseerd op het gebied van penetratietesten. Met de tijdelijke inzet van de interim security specialisten van Onvio heeft uw organisatie direct de jarenlange kennis en kunde van experts in huis.

Direct inzetbare en ervaren cyber security specialisten

Heeft u een tijdelijk in te vullen positie binnen uw organisatie? Of heeft u voor een project tijdelijk specialistische kennis en ervaring nodig? De interim inzet van ervaren en gecertificeerde security specialisten van Onvio biedt uitkomst.

Inzetbaar voor projecten en interim functies.

Interim specialisten zijn flexibel inzetbaar en bieden uw organisatie een enorme bron van kennis, die gedeeld wordt met uw eigen medewerkers. Jarenlange ervaring bij een groot en divers aantal organisaties zorgt ervoor dat onze specialisten snel en efficiënt te werk kunnen gaan en daarbij kennis op uw medewerkers kunnen overbrengen.

Het tijdelijk inzetten van interim security specialisten van Onvio loont

Interim cyber security specialisten vormen een snel inzetbare bron van jarenlange specialistische kennis, die uw organisatie een enorme meerwaarde biedt.

Snel en efficiënt

De jarenlange ervaring bij diverse organisaties zorgt ervoor dat onze specialisten snel en efficiënt kunnen werken om uw tijdelijke noodzaak op te lossen.

Gecertificeerd

Al onze experts hebben zeer ruime ervaring in het cyber security werkgebied. Van banken tot het MKB tot de overheid. Uiteraard met alle vereiste diploma's en certificaten op zak.

Kennisdeling

Onze specialisten delen hun kennis graag met minder ervaren werknemers binnen uw organisatie. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een eigen medewerker opleiden om de interim functie in te gaan vullen.

Welke functies wij tijdelijk kunnen vervullen

Onze interim cyber security specialisten zijn breed inzetbaar op het gebied van penetratietesten en alles wat hier onder valt.
Vragen? Neem gerust contact op.