Stress test

Criminelen kunnen zwakke plekken in uw applicaties met malafide verkeer bestoken om uw systemen te overbelasten met downtime en financiële schade als gevolg. Met een stresstest ontdekken wij preventief zwakke plekken en maakt u uw applicaties weerbaarder.

Downtime zorgt voor directe financiële en reputatie schade

Een aanvaller kan systemen overspoelen met aanvragen. Kwetsbare applicaties en diensten worden als gevolg hiervan onbereikbaar.

Onbereikbare diensten zorgen vaak voor financiële en reputatieschade.

Onze experts kunnen tienduizenden gelijktijdige bezoekers op uw systemen loslaten om zo zwakke plekken te ontdekken. Performance problemen komen aan het licht en downtime kan preventief voorkomen worden.

Stresstesten vanuit de cloud

Onvio simuleert aanvallen op uw (web)applicaties vanuit de cloud. Een effectieve test van de performance en load capaciteiten van uw systemen.

Virtuele bezoekers

Tot maximaal 200.000 gelijktijdige virtuele bezoekers uit verschillende regio's naar keuze simuleren verkeer naar uw applicatie.

Een praktisch rapport

De stresstest levert een duidelijk en praktisch rapport op met statistieken en bevindingen. Met het rapport kunt u zwakke plekken verbeteren en de performance van uw systemen verhogen.

Downtime voorkomen

Dankzij een stresstest komen kwetsbaarheden vroegtijdig aan het licht. Hiermee voorkomt u mogelijk downtime en de gevolgschade daarvan.

Een stresstest uitvoeren

Een stresstest kunt u uitvoeren tijdens alle stappen in de Development Cycle. Hiermee zorgt u voor een effectieve preventieve maatregel om downtime als gevolg van aanvallen te voorkomen.