AWS Security Audit

Voer een AWS Cloud Security Audit uit om zekerheid te krijgen over de architectuur, inrichting en configuratie van applicaties, systemen, netwerken en data in de Amazon AWS Cloud. Onze specialisten gebruiken een combinatie van handmatige test- en automatiseringstools om alle aspecten van uw AWS omgeving te controleren op beveiligingslekken.

Amazon AWS effectief beveiligen

De Cloud wordt met toenemende mate ingezet voor het hosten van applicaties, data en zelfs gehele bedrijfsnetwerken.

Het veilig ontwerpen en inrichten hiervan brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

De specialisten van Onvio helpen u graag bij het veilig ontwerpen, inrichten en configureren van Amazon AWS.

Meer informatie
Amazon AWS Audit

Diepgaand onderzoek van AWS omgevingen

Onze gecertificeerde experts voeren een beveiligingsaudit voor u uit om een duidelijk beeld te krijgen van het beveiligingsniveau van uw AWS omgeving.

Audit op uw volledige AWS infrastructuur

We onderzoeken alle onderdelen van de omgeving op best practices voor AWS. Onder andere internet ontsloten EC2 instances, onveilige S3 buckets, de inrichting van VPC's, de inrichting van authenticatie en autorisaties en encryptie. Op basis van o.a. de CIS benchmark.

Helder advies en verbeteringen

De AWS audit levert een helder en praktisch rapport op waarmee u problemen effectief oplost. Bij elke bevinding krijgt u uitvoerige uitleg over de oorzaak en risico's. Hiermee kunnen eenvoudige de juiste configuratie in AWS ingesteld worden.

Een veilige cloudomgeving

Een AWS audit leidt tot een veilige omgeving voor uw infrastructuur in de Amazon cloud. Het stelt u in staat om best-practices te implementeren en de beveiliging van uw omgevingen continu te monitoren.

aws audit

AWS Security Audit Onderdelen

Tijdens een AWS Security Audit worden alle services bekeken, waaronder: