Azure Security Audit

Voer een Azure Security Audit uit om zekerheid te krijgen over de architectuur, inrichting en configuratie van applicaties, systemen, netwerken en data in de Azure Cloud. Onze specialisten gebruiken een combinatie van handmatige test- en automatiseringstools om alle aspecten van uw Azure omgeving te controleren op beveiligingslekken.

Azure effectief beveiligen

De Cloud wordt met toenemende mate ingezet voor het hosten van applicaties, data en zelfs gehele bedrijfsnetwerken.

Het veilig ontwerpen en inrichten hiervan brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Wij helpen u graag bij het veilig ontwerpen, inrichten en configureren van uw Azure omgeving.

Meer informatie
Microsoft_Azure-Logo.wine

Onderzoek naar uw Azure omgeving

Onze gecertificeerde experts voeren een beveiligingsaudit voor u uit om een duidelijk beeld te krijgen van het beveiligingsniveau van uw Azure omgeving.

Audit op uw Azure infrastructuur

We toetsen alle onderdelen van Azure volgens best practices. Onder andere internet ontsloten Virtual Machines, onveilige Storage, de inrichting van VNET's, de implementatie van IAM en encryptie. Op basis van o.a. de CIS benchmark.

Helder advies en verbeteringen

De Azure audit levert een helder en praktisch rapport op waarmee u problemen effectief oplost. Bij elke bevinding krijgt u uitvoerige uitleg over de oorzaak en risico's. Hiermee kan u eenvoudig de juiste en veilige Azure instellingen voorvoeren.

Een veilige cloudomgeving

Een Azure audit leidt tot een veilige omgeving voor uw infrastructuur in de Azure cloud. Het stelt u in staat om best-practices te implementeren en de beveiliging van uw omgevingen continu te monitoren.

aws audit

Azure Security Audit Onderdelen

Bij een Azure Security Audit worden alle diensten onderzocht, waaronder: