Security specialist inhuren

Onvio biedt ervaren specialisten op het gebied van IT beveiliging. Met de inzet van de security specialisten van Onvio heeft uw organisatie direct de jarenlange kennis en kunde van experts tot haar beschikking.

Direct inzetbare en ervaren IT security specialisten

Heeft u een tijdelijk in te vullen positie binnen uw organisatie? Of heeft u voor een project tijdelijk specialistische kennis en ervaring nodig? Het inhuren van ervaren en gecertificeerde security specialisten van Onvio biedt uitkomst.

Inzetbaar voor projecten en tijdelijke security functies.

Onze specialisten zijn flexibel inzetbaar en bieden uw organisatie een enorme bron van kennis die gedeeld wordt met uw eigen medewerkers. Jarenlange ervaring bij een groot en divers aantal organisaties zorgt ervoor dat onze specialisten snel en efficiënt te werk kunnen gaan en daarbij kennis op uw medewerkers kunnen overbrengen.

Het tijdelijk inzetten van interim security specialisten van Onvio loont

Onvio IT security specialisten vormen een snel inzetbare bron van jarenlange specialistische kennis, die uw organisatie een enorme meerwaarde biedt.

Snel en efficiënt

De jarenlange ervaring bij diverse organisaties zorgt ervoor dat onze specialisten snel en efficiënt kunnen werken om uw tijdelijke noodzaak op te lossen.

Gecertificeerd

Al onze experts hebben zeer ruime ervaring in het IT security werkgebied. Van banken tot het MKB tot de overheid. Uiteraard met alle vereiste diploma's en certificaten op zak.

Kennisdeling

Onze specialisten delen hun kennis uiteraard graag met werknemers binnen uw organisatie. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een eigen medewerker opleiden om de interim functie vast in te gaan vullen.

aws audit

Welke functies wij tijdelijk kunnen vervullen

Onze IT security specialisten zijn breed inzetbaar op het gebied van IT beveiliging.

Vragen over tijdelijke inhuur? Neem gerust contact op.