Mystery Guest

Een Mystery Guest, ook wel inlooptest genoemd, is gericht op de fysieke beveiliging van uw digitale assets. Kan een cybercrimineel zomaar uw serverruimte inlopen en een USB stick in uw systemen achterlaten om toegang te krijgen tot uw netwerk?

Eenvoudig fysieke toegang tot uw digitale systemen

Kritieke IT systemen worden niet alleen via het internet aangevallen. Vaak is de snelste route om in te breken het verkrijgen van fysieke toegang tot een IT systeem.

Met de Mystery Guest  test onderzoekt u de fysieke beveiliging van uw IT systemen.

Onze hackers, uitgerust met verborgen camera’s, proberen op creatieve wijze fysieke toegang tot uw pand of datacenter te krijgen. Eenmaal binnen gaan ze op zoek naar gevoelige informatie en kritieke IT systemen om verder binnen te dringen.

Ontdek digitale risico's in de fysieke beveiliging van uw IT systemen

Bij een inlooptest wordt er onderzocht op welke manieren cybercriminelen toegang kunnen krijgen tot uw kritieke systemen middels een fysiek bezoek. Effectief en bijna altijd succesvol.

Fysieke toegang

Bij een inlooptest proberen onze hackers toegang te krijgen tot servers en netwerken door een onaangekondigd, geheim, fysiek bezoek te brengen aan uw organisatie of datacenters.

Verborgen camera's

Onze hackers maken gebruik van verborgen camera's in bijvoorbeeld een bril of knoop. Hiermee wordt van begin tot eind vastgelegd hoe onze hackers binnen zijn gekomen en tot welke systemen ze toegang hebben gekregen.

Inbreken op systemen

Wanneer onze hackers fysieke toegang hebben verkregen tot de kritieke systemen van uw organisaties, kunnen ze daadwerkelijk inbreken op deze systemen om aan te tonen wat de gevolgen in de praktijk zijn.

Beveiligers testen

Met een inlooptest test u de effectiviteit en alertheid van uw beveiligingsmedewerkers. De inlooptest brengt zwakheden en risico's aan het licht waarmee u de fysieke beveiliging naar een hoger niveau kan tillen.

Toegang testen

Met een inlooptest ontdekt u waar zich kwetsbaarheden en risico's bevinden in de fysieke beveiligingsmechanismes zoals toegangspoortjes en pas systemen. Met de resultaten van de inlooptest kunt u toegangssystemen verbeteren.

Medewerkers testen

Onze hackers zullen tijdens een inlooptest trachten wachtwoorden en inlog-gegevens van uw medewerkers te ontfutselen. Hiermee kunt u zien hoe beveiligingspolicies nageleefd worden en waar verbetering mogelijk is.

aws audit

Weet u welke fysieke cyberrisico's u loopt?

Uit een Mystery Guest onderzoek blijkt hoe eenvoudig criminelen fysieke toegang krijgen tot kritieke systemen. Een sterke preventieve digitale beveiliging is goed, maar als de fysieke deuren van uw kantoor open staan hebben criminelen vrij spel.