Afstuderen bij Onvio

Zit jij in het laatste jaar van jouw opleiding en zoek je een technische IT-security afstudeerstage? Lijkt het je gaaf om na jouw studie verder te gaan in de cyber security? Kom dan bij ons afstuderen!

Afstudeeropdrachten

Fileupload Exploits

Het onderzoeken en ontwikkelen van een set aan testfiles (en de daarbij horende callback omgeving) voor het testen van fileupload kwetsbaarheden.

Meewerkstage + deel traineeship

Altijd al willen weten hoe je als ethical hacker te werk gaat tijdens het uitvoeren van verschillende projecten voor klanten?

Mystery Guest scenario “Keycard Cloning”

Het uitwerken van een scenario waarbij een specialist van Onvio  eenvoudig een keycard van een medewerker kan clonen.

Draag je eigen opdracht aan

Heb je een eigen idee voor een afstudeeropdracht? Neem gerust contact op via het contactformulier, verstuur een email naar info@onvio.nl of bel +31 (0) 70 213 2533.

Specialist in penetratietesten

Met ons team van medewerkers voeren wij opdrachten uit in het hele spectrum van informatiebeveiliging. Vanuit ons hoofdkantoor werken onze specialisten aan een gezamenlijk doel; het beveiligen van de gegevens van onze klanten.

Wij zijn echte vakmensen die overal vragen bij stellen en tot in den detail onderzoeken. Ervaren en gedreven met een hart voor de beveiliging van gegevens en een natuurlijke interesse naar alle technologisch gerelateerde vlakken.

Wil jij bij een jong, open en kennisintensieve organisatie werken met veel vrijheid? Als je denkt dat jij binnen ons profiel past kijk dan snel naar de vacatures of stuur een open sollicitatie!

Onvio wat voor jou?

Bij Onvio staat kennis centraal. Alles draait bij ons om het vergaren en delen van kennis, je bent continu bezig om je eigen kennis uit te breiden en bij te spijkeren. Binnen ons team leer je van elkaar en is het delen van informatie gemeengoed. Wij bieden je vanzelfsprekend de ruimte om te leren en je vakgebied in de gaten te houden.

Onvio werkt voor een diversiteit aan klanten met een breed spectrum aan opdrachten. Bij ons kom je alles tegen op het gebied van informatiebeveiliging. Onvio staat voor innovatie en dat betekent dat ons personeel creatieve en praktische oplossingen bedenkt, niet 13 in een dozijn. Wij lopen graag voorop in technologische en bijzondere vernieuwingen en verwachten dit ook van onze mensen.