Werken bij Onvio

Onvio is een jong en ambitieus bedrijf. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die dezelfde passie delen; IT beveiliging en technologie. Innovatief, betrokken, betrouwbaar, een zeer hoog niveau van technische kennis én duidelijke communicatie is wat onze mensen kenmerkt en leidt tot heldere oplossingen voor onze klanten.

Vacatures

Ethical Hacker (1-3 jaar ervaring)

Al werkzaam in de IT Security en wil je jezelf verder blijven ontwikkelen? Bij Onvio krijg je 1 dag in de week om jezelf verder te ontwikkelen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om de sfeer te proeven.

Personal Assistent

In deze uitdagende vertrouwenspositie ondersteun je de directie binnen een kleine organisatie in de meest brede zin van het woord en fungeer je als sparringpartner. Ben jij autonoom, accuraat en een organisatorische spil?

Traineeship Ethical Hacker (afgeronde HBO of WO)

Ben jij net afgestudeerd in een IT richting en klaar voor een echte uitdaging om jezelf klaar te stomen tot specialist? Onder begeleiding van onze specialisten volg je een gebalanceerd traineeship van 8-12 maanden waarbij je 4 certificaten behaald en we je in-house opleiden tot Ethical Hacker.

Reageren?

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.