Werken bij Onvio

Onvio is een jong en ambitieus bedrijf. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers die dezelfde passie delen; IT beveiliging en technologie. Innovatief, betrokken, betrouwbaar, een zeer hoog niveau van technische kennis én duidelijke communicatie is wat onze mensen kenmerkt en leidt tot heldere oplossingen voor onze klanten.

Vacatures

Accountmanager

Als accountmanager hou jij je bezig met het beheren en uitbreiden van onze (nieuwe) klanten. Jij krijgt een klantenportefeuille die je van a tot z beheerd. Jij bent voor onze klanten dé sparringspartner en het eerste aanspreekpunt.

Traineeship Ethical Hacker (afgeronde HBO of WO)

Ben jij net afgestudeerd in een IT richting en klaar voor een echte uitdaging om jezelf klaar te stomen tot specialist? Onder begeleiding van onze specialisten volg je een gebalanceerd traineeship van 12 maanden waarbij je 4 certificaten behaald en we je in-house opleiden tot Ethical Hacker.

Reageren?

Ethical Hacker (1-3 jaar ervaring)

Werkzaam in de IT Security en klaar voor de volgende stap? Bij Onvio krijg je 1 dag in de week om jezelf verder te ontwikkelen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek om de sfeer te proeven.