Over Onvio

Innovatief, technische expertise en betrouwbaar. Dat zijn onze kernwaarden. Onvio ondersteunt organisaties met beveiligingskwesties door middel van expertise en ervaring. Laat u onafhankelijk adviseren door onze specialisten en til uw beveiliging naar een hoger niveau.

Ons doel

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid zijn termen waar Onvio zich graag in kan vinden. Het doel van Onvio is om technische expertise en advies te leveren om daarmee klanten te ondersteunen bij de bescherming van zijn of haar data waarmee veiligheid waarheid wordt.

Steeds vaker zien wij dat organisaties in het huidige economische klimaat de keuze tussen bedrijfsvoering en databeveiliging links laten liggen. Met als gevolg dat essentiële beveiliging deels of volledig wordt vergeten. Zaken zoals het groeiende gebruik van consumentenelektronica en sociale netwerken op de werkplek zorgen ervoor dat de aanvalsmogelijkheden voor cybercriminelen gestaag toenemen. Onvio levert diensten om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen.

Onze diensten
privacy-hacker
wifi

Onze capaciteiten

Onvio bestaat uit een team van gespecialiseerde IT professionals die hun vaardigheden inzetten om een veiligere IT omgeving te creëren. Technologie en kennis worden toegepast om innovatieve en praktische oplossingen te bieden aan onze klanten.

Het resultaat zijn heldere adviezen die direct toepasbaar zijn en de beveiliging efficiënt en structureel verhogen. Onze klant krijgt een verbeterde infrastructuur waarbinnen veilig en verantwoordelijk met gevoelige gegevens wordt omgegaan.

Werken bij Onvio?