Developer >> Ethical Hacker

Omscholen van developer naar Ethical Hacker?

Start je carrière-switch en wordt Ethical Hacker bij Onvio!

Onvio is op zoek naar Developers die de switch naar Security willen maken!

Ben jij een gedreven developer en wil je de uitdaging aangaan om als Ethical Hacker aan de slag te gaan, dan heeft Onvio een uniek traineeship voor je klaar staan, waarmee je deze switch kunt maken! Als developer heb je een essentiële voorsprong om lekken in software te vinden en als Ethical Hacker aan de slag te gaan binnen een van de vele klanten van Onvio.

Als Pentester bij Onvio is geen dag hetzelfde. Voor de diverse security gerelateerd diensten en de vele verschillende klanten die Onvio bedient zijn wij opzoek naar de echte specialist of specialist in wording! Onvio is een bedrijf waar kennis centraal staat. Door middel van een traineeship, opleiding en training on-the-job ontwikkel jij je tot een echte specialist. Naast het uitvoeren van pentesten is er voldoende ruimte om ook je programmeerskills up-to-date te houden!

In je functie als Ethical Hacker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van penetratietesten op zowel webapplicaties, mobiele apps als netwerk infrastructuren. Ter ondersteuning van de handmatige testen die je uitvoert ben je in staat om eigen scripts / hacktools te creëren en te gebruiken tegen het doel binnen de scope. Na de test wordt er een rapport opgesteld waarmee de klant de verbeteracties kan gaan doorvoeren. Je bent in staat dit toe te lichten en de klant verder te helpen om de security naar hoger niveau te tillen.

Kwaliteiten en competenties die je meebrengt:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde ICT-opleiding (HBO/WO-niveau);
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring als PHP, JAVA, Javascript of C# programmeur;
 • Je hebt kennis van (populaire) webplatformen en –frameworks;
 • Je bezit goede schrijf- en presentatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent klantgericht en bent in staat je professioneel op te stellen;
 • Je bent creatief en neemt initiatief om je eigen werk te organiseren;
 • Je bent bereid om in teams te werken en hier ook het voortouw te durven nemen;
 • Je bent geïnteresseerd in het opbouwen van of hebt een echte hackers mentaliteit;
 • Je beschikt over aantoonbare interesse of kennis om in de Security te gaan werken, denk hierbij aan relevante certificeringen die je reeds hebt behaald of bereid bent om te gaan halen;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
 • Je bent in staat een AIVD screening te doorstaan.

Wat heeft Onvio jou te bieden?

Binnen Onvio staat kennis, motivatie en gedrevenheid centraal. Passie voor security is voor de medewerkers van Onvio een must! Binnen het Onvio team is er ruimte om kennis te delen en onderzoek te doen naar nieuwe technieken en tools die tijdens assessments voor klanten gebruikt kunnen worden. Deze ruimte wordt elke vrijdagmiddag gepland onder de noemer “Onvio Research Middag”. Onvio investeert in jouw opleiding, traineeship en persoonlijke groei. Zodat je als professional binnen de IT Security voor klanten goede toegevoegde waarde kunt leveren. Onvio biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een thuiswerkbudget, voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling/trainingen en regelmatig verschillende team activiteiten. Naast deze arbeidsvoorwaarden is er een professioneel team aanwezig en is de werksfeer zeer plezierig!

Ben jij de Ethical Hacker / Penetratietester die wij zoeken?

Ben je geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig om een keer kennis te maken? Neem gerust contact op via het contactformulier, verstuur een email naar info@onvio.nl of bel +31 (0) 70 213 2533.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specialist in penetratietesten

Met ons team van medewerkers voeren wij opdrachten uit in het hele spectrum van informatiebeveiliging. Vanuit ons hoofdkantoor werken onze specialisten aan een gezamenlijk doel; het beveiligen van de gegevens van onze klanten.

Wij zijn echte vakmensen die overal vragen bij stellen en tot in den detail onderzoeken. Ervaren en gedreven met een hart voor de beveiliging van gegevens en een natuurlijke interesse naar alle technologisch gerelateerde vlakken.

Wil jij bij een jong, open en kennisintensieve organisatie werken met veel vrijheid? Als je denkt dat jij binnen ons profiel past kijk dan snel naar de vacatures of stuur een open sollicitatie!

Onvio wat voor jou?

Bij Onvio staat kennis centraal. Alles draait bij ons om het vergaren en delen van kennis, je bent continu bezig om je eigen kennis uit te breiden en bij te spijkeren. Binnen ons team leer je van elkaar en is het delen van informatie gemeengoed. Wij bieden je vanzelfsprekend de ruimte om te leren en je vakgebied in de gaten te houden.

Onvio werkt voor een diversiteit aan klanten met een breed spectrum aan opdrachten. Bij ons kom je alles tegen op het gebied van informatiebeveiliging. Onvio staat voor innovatie en dat betekent dat ons personeel creatieve en praktische oplossingen bedenkt, niet 13 in een dozijn. Wij lopen graag voorop in technologische en bijzondere vernieuwingen en verwachten dit ook van onze mensen.